Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022

Το πρόβλημα των παράτυπων μεταναστών.

Κοινοποίηση
Συντάκτης  Μαρ 05, 2020

Ακούγοντας και βλέποντας πρόσφατα στα μέσα ενημέρωσης τις κραυγές  απελπισίας των κατοίκων των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου διαπίστωσα ότι η ζωή στα νησιά μας, εδώ και 5 χρόνια έχει ανατραπεί.

Η κανονικότητα της ζωής των νησιωτών το ίδιο. Κάθε μέρα που περνά η κατάσταση χειροτερεύει! Νοιώθουν παγιδευμένοι μέσα στον ίδιο τον τόπο τους, ψάχνοντας διέξοδο. Το υπ’ αριθμό ένα πρόβλημα της Ελλάδας αυτή τη στιγμή είναι το μεταναστευτικό- προσφυγικό, όπως άλλωστε απέδειξε και πρόσφατη έρευνα.
Αρχικά όμως πρέπει να  δούμε τρεις ορισμούς:


1. Σύμφωνα με το διαδικτυακό «Βικιλεξικό», «Άτομο που έχει μετακινηθεί σε χώρα στην οποία δεν είναι νόμιμος υπήκοος, χωρίς να έχει τηρήσει τις διαδικασίες που ορίζουν οι νόμοι της χώρας υποδοχής, ονομάζεται λαθρομετανάστης.»
2. Σύμφωνα με το Λεξικό της Νέας Ελληνικής Γλώσσας, σελ. 985. Γ. Μπαμπινιώτης, «Πρόσωπο που μετακινείται και εγκαθίσταται σε χώρα άλλη από αυτήν της καταγωγής του, χωρίς να πληροί τους απαραίτητους όρους ή χωρίς να έχει περάσει από τις νόμιμες διαδικασίες, ονομάζεται λαθρομετανάστης.»
3. Σύμφωνα με το Λεξικό της Νέας Ελληνικής Γλώσσας, σελ. 985. Γ. Μπαμπινιώτης, «Η έξοδος από µία χώρα μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων πληθυσμού και η εγκατάσταση τους σε άλλη (για οικονομικούς ή πολιτικούς λόγους), µε τρόπο λαθραίο, παράνομο, χωρίς να υπάρχουν τα απαραίτητα νόμιμα έγγραφα εισόδου ή εργασίας στη χώρα προορισμού, ονομάζεται λαθρομετανάστευση.»
Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι έστω και ένας,  από τους εισβολείς στη Χώρα μας, που μπορεί να είναι αναξιοπαθούντες, που στην πατρίδα τους διεξάγεται πόλεμος, που ίσως είναι φυγόδικοι εγκληματίες, τζιχαντζιστές, κατάσκοποι ξένων χωρών, είναι νόμιμος;
Προκειμένου όμως να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους αυτοαποκαλούμενους «προοδευτικούς», που βγάζουν σπυράκια στο άκουσμα της λέξης «λαθρομετανάστης» και για να τους στερήσω την χαρά να με χαρακτηρίσουν λαϊκιστή, ρατσιστή, ισλαμοφοβικό, χουντικό, χρυσαυγίτη ακροδεξιό, σίγουρα φασίστα , θα τους ονομάζω στο εξής «παράτυπους μετανάστες». Θυμίζω βέβαια σε όλους αυτούς τη ρήση του Winston Churchill, «Οι φασίστες του μέλλοντος θα λέγονται αντιφασίστες».
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των «παράτυπων μεταναστών» είναι άτομα νεαρής ηλικίας ικανά να βοηθήσουν τις Πατρίδες τους στις δυσκολίες που περνούν. Είναι λοιπόν λιποτάκτες των δυσκολιών της ζωής. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι κανένας απ’ αυτούς δεν είναι χριστιανός, μου επιτρέπει να σκεφτώ ότι πρόκειται για ένα καλά οργανωμένο σχέδιο αλλοίωσης του πληθυσμού της Πατρίδας μας, κατάληψης των εδαφών μας χωρίς τον κλασικό πόλεμο και σε βάθος χρόνου εξαφάνιση του Έθνους μας. Είναι υπερβολικά όλα αυτά; Μακάρι.
Και πια είναι η λύση του προβλήματος;


• Πρωτίστως  να αποφευχθεί η πληθυσμιακή αλλοίωση κρίσιμων περιοχών που επιχειρεί η Τουρκία και θέλει να «γκριζοποιήσει» και τελικά να εκμεταλλευθεί.
• Θα πάνε σπίτι του όλοι οι απατεώνες «αλληλέγγυοι» που ζουν σε βάρος μας εκμεταλλευόμενοι τη ανθρώπινη δυστυχία των «παράτυπων μεταναστών».
• Να σταματήσει η ανεξέλεγκτη δράση των ΜΚΟ και ο ύποπτος ρόλος που επιτελούν. Να εξαφανισθούν από τη Χώρα μας. Τα χρήματα που διαχειρίζονται με σκοπό την εξυπηρέτηση των «παράτυπων μεταναστών» θα έλθουν στο Κράτος. Είναι αυτές που αποδεδειγμένα ευθύνονται για τη διακίνηση «παράτυπων μεταναστών» από την Τουρκία. Διότι εάν δεν υπάρχουν μετανάστες δεν θα έχουν λόγω ύπαρξης. Η εμφάνιση τους έγινε με την εμφάνιση των πρώτων «παράτυπων μεταναστών’’. Τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν να διατεθούν στους φτωχούς, ρακοσυλλέκτες και αναξιοπαθούντες Έλληνες. Ψυχή έχουν κι’ αυτοί!!
• Θα σταματήσει η FRONTEX όχι να αποτρέπει αλλά να διευκολύνει στην ουσία την είσοδο των «παράτυπων μεταναστών» και απλώς να κάνει καταμέτρηση.
• Ο στρατός να σταματήσει να είναι η ορντινάντσα των «παράτυπων μεταναστών» και θα παραμείνει απερίσπαστος στα καθήκοντα του εκπαιδευόμενος για να είναι ικανός να αντιμετωπίσει τον αλαζόνα Σουλτάνο γείτονα μας και να διατηρήσει την ακεραιότητα και την αξιοπρέπεια της Ελλάδας μας. Να σταματήσει να επιδιορθώνει κατοικίες για τους «παράτυπους μετανάστες» και να μαγειρεύει για τους στρατιώτες του. Να σταματήσει να ξοδεύει πολύτιμα για την άμυνα μας κονδύλια. Τα 10 εκ. € π.χ. του Πολεμικού Ναυτικού να δοθούν για τον εκσυγχρονισμό του στόλου του.
• Να αποφεύγεται η γκετοποίηση και ο εποικισμός σε τοπικό επίπεδο. Ευκολότερη αφομοίωση τους. Δεν θα καταντήσουμε μειοψηφία στις περιοχές που εγκαθίστανται «παράτυποι μετανάστες».
• Να σταματήσουν οι «παράτυποι μετανάστες» να διαδηλώνουν κατά των Ελλήνων κατοίκων των περιοχών που τους φιλοξενούν. Κατά εκείνων που τους περιμαζεύουν μισοπνιγμένους από τα κύματα του Αιγαίου. Κατά εκείνων που τους προσφέρουν την πρώτη αγκαλιά, τους δίνουν τα πρώτα ρούχα και την πρώτη μπουκιά. Οι εικόνες στην Μόρια, στην Χίο, στην Σάμο θα εκλείψουν και ίσως επιστρέψουν οι τουρίστες που αποφεύγουν αυτές τις περιοχές.
• Να σταματήσει η μεταμόρφωση του όμορφου νησιώτικου αιγαιοπελαγίτικου τοπίου σε χωματερές ανθρωπίνων ψυχών, σκουπιδιών και αποβλήτων.
Και μην ξεχνάμε. Από αρχαιοτάτων χρόνων φημιζόμαστε σαν λαός για τη φιλοξενία μας, για την ευσπλαχνία μας και τη βοήθεια μας στους πάσχοντες και τους ανήμπορους. Με τη στάση μας αυτή δίνουμε ένα ηχηρό μάθημα – ράπισμα στους πολιτισμένους ανάλγητους ευρωπαίους.

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;
ΒΟΗΘΕΙΑ  ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ!!

Κοινοποίηση
Αλέξανδρος Τρομπούκης

Γεννήθηκε στη Βέροια Ημαθίας (1954).Είναι Υποστράτηγος ε.α. Από το 2010 διδάσκει την Πολιτική Άμυνα στη Σχολή Επιμόρφωσης της ΕΛΑΣ στη Βέροια. Από το 2004 παρουσιάζει εκπομπή με ιστορικά θέματα στο ραδιοφωνικό σταθμό '' Παύλειος Λόγος''. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  1. Δημοφιλή
  2. Προτεινόμενα

Ημερολόγιο

« October 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31